Drėkinkite save gaivinančiu Suero!
Michele Vieux receptas
Kažkada buvau Meksikos kurorte ir lauke buvo KARŠTA, net baseine. Padavėjas nujautė, kad mums reikia šiek tiek drėkinimo ir būklės! Taigi jis pasišalino ir grįžo su a ‘suero’ mus atgaivinti. Suero vertimas iš esmės yra fiziologinio tirpalo IV ir jis tikrai atitinka savo pavadinimą.
Kodėl jums reikia „Suero“ dabar
Leiskite man pasidalinti su jumis visais gerais dalykais apie šį sūrų, putojantį limonadą ir kodėl turėtumėte jį išbandyti kuo greičiau.
1) Tai tikriausiai pats gaivinantis gėrimas, kokį tik esu vartojęs, ypač po alinančios treniruotės ar itin karštą dieną.
2) Iš tikrųjų galite pajusti, kaip jis drėkina jūsų ląsteles, kai esate dehidratuotas nuo treniruotės, saulės ar vakaro prieš ar bet ko.
3) Pagaminti nesudėtinga, o šiuos ingredientus paprastai turite po ranka, todėl jums nereikės pirkti nieko ypatingo ar planuoti iš anksto, kad galėtumėte tuo mėgautis.
Suero gėrimo receptas
Ingridientai
12 oz putojančio mineralinio vandens
½ citrinos, išspaustos sultys
½ laimo, sultys
⅛ arbatinio šaukštelio košerinės ar kitos rupios druskos
Ledas
Kryptys
Šiame recepte svarbu tvarka! Išbandžiau visais būdais (dažniausiai netyčia) ir pastebėjau, kad sudedamųjų dalių pridėjimas tokia tvarka užtikrina, kad druska bus tinkamai sumaišyta ir ji bus putojanti, o ne praras dalį savo blizgesio, kai surenkama kitaip.
Į stiklinę išspauskite citrinos ir laimo sultis. Jei jums patinka aštriau, pridėkite daugiau! Anksčiau net pridėjau pusę mandarino, kai turėjau pušelį jų iš savo CSA dėžutės ir tai buvo gražu sukti ant recepto. Arbūzas taip pat būtų nuostabus priedas. Jei jums patinka minkštimas, įsigykite jos ir ten. Gurkšnodami gabaliukai maloniai nustebina. Jei dėl kokių nors priežasčių norėtumėte pagaminti šį kokteilį… šiuo metu taip pat įpilkite alkoholio.
Įdėkite savo druskos. Aš išvardijau ⅛ arbatinį šaukštelį, bet vėlgi, tebūnie tai jūsų vadovas ir pritaikykite pagal savo pageidavimus. Šiam receptui jis tikrai turi būti stambus kaip košerinis – ne uolienų, tik stambios malimo arba jūros druskos dribsnių. Jie turi lengvesnį druskos skonį, todėl tai nėra toks didelis smūgis į burną. Taip pat atrodo, kad jie geriau išsisklaido skystyje, o ne nusėda dugne paskutiniam sūraus gurkšneliui.
Į stiklinę supilkite gazuotą vandenį bet palikit šiek tiek vietos ledui! Jums nereikia maišyti nuoviro, jei leidžiate burbuliukams. Rinkoje yra daug gerų prekių ženklų – man labiau patinka Topo Chico, jei jis yra, nes man patinka, kaip jis blizga ir kaip burbuliukai tikrai išsilaiko visą laiką. Galbūt tai yra taškas, kurio norėjote, kad pagamintumėte šį alkoholinį gėrimą. Tokiu atveju įpilkite meksikietiško alaus.
Viršuje su ledukais. Aš naudoju maždaug 5 kubelius, kurių pakanka, kad jis būtų šaltas, nesunaikindamas karbonizacijos. Daugelis žmonių daro klaidą – per anksti įdeda ledo, o tai gali sukelti įvairiausių problemų, nes sudedamosios dalys netinkamai išsiblaško, nes jos užšąla ir prilimpa prie ledo, iki putojančio sluoksnio glostymo ir vieno didžiulio ledo gabalo susidarymo.
Mėgaukitės gaivaus drėkinimo pojūčiu! Jūs ką tik išgėrėte 1,5 iš 8 stiklinių vandens per dieną, papildydami išprakaituotą vandenį, druską ir mineralus!
Taip pat patikrinkite…
Kelionės patarimas mobilumui ir hidratacijai
Kodėl hidratacija yra tokia svarbi?